Gunnar Berg Ensemble på YouTube


Det Salzburg-baserede Gunnar Berg Ensemble, grundlagt af den østrigske komponist Klaus Ager er nu på YouTube, hvor man kan høre ensemblets cellist Chih-Hui Chang spille sidstesatsen af Bergs SUITE for solocello fra 1950.

Gunnar Berg partiturer til Kina


Statens Kunstråd er repræsenteret på musikmessen Music China i Shanghais Expo Center 12-15. oktober 2010. Blandt udstillede danske partiturer er Gunnar Bergs  PASTOURELLE for fløjte, TRIEDRA for blokfløjte og MONOLOGUE for trompet. Alle tre værker er udgivet på Edition Svitzer, der i disse dage er på en præsentationsturne til Bergen, Oslo og Göteborg.

APPARATUR - tema om lyd


Kunst og litteraturtidsskriftet Apparatur#19 handler om lyd: Lydkunst, komposition, metrik, spoken word, coverart, VJ-ing og meget mere, heriblandt Jens Rossels essay "Lyden i grænselandet mellem skrift og billede - Tankestreger om komponisten Gunnar Bergs tegninger". Læs om tidsskriftet HER. Arbejdsgruppe Gunnar Berg har fået et mindre antal eksemplarer, der kan købes for 100 kr., excl. forsendelsesomkostninger, som kan bestilles HER